Reactie op ingediende vragen inloopavonden recreatie Dwarsdiep

Begin juli waren er twee inloopavonden, waarop de eerste conceptplannen voor recreatie in het Dwarsdiep zijn gepresenteerd. Tijdens deze avonden zijn ongeveer negentig mensen langsgekomen om in gesprek te gaan over deze plannen voor beleving en recreatie, in combinatie met de natuur- en wateropgaven in het gebied. Op deze avonden zijn vele gesprekken gevoerd en konden bezoekers een kaartje achterlaten met vragen en opmerkingen. Hier willen wij graag op terugkomen. 

Reactie op de vragen 

Alle reacties en vragen die bezoekers hebben aangeleverd op een kaartje, zijn inmiddels verwerkt in een overzicht. Aan de hand van dit overzicht bepalen we hoe we het beste op deze vragen en opmerkingen kunnen reageren. In sommige gevallen nemen we individueel contact op. Als er meerdere vragen of opmerkingen zijn gekomen op dezelfde maatregel of locatie, organiseren we een bijeenkomst waarbij we met alle indieners het gesprek aangaan. 

Individuele of groepsgewijze afspraak 

Wij nemen uw reacties zeer serieus, daarom nemen wij de tijd om zaken uit te zoeken. Zo kunnen wij uw vragen en opmerkingen zo goed mogelijk beantwoorden. Na de zomervakantie, in september, nemen wij contact op voor een individuele of groepsgewijze vervolgafspraak om met u in gesprek te gaan en uw vragen te beantwoorden. Daarnaast houden wij rekening met uw vragen en opmerkingen bij de uitwerking van de conceptplannen naar een voorlopig ontwerp.